Миков не виждал нищо странно, че от БСП казват на хората си какво да говорят

21567
Миков не виждал нищо странно, че от БСП казват на хората си какво да говорят
Снимка: БГНЕС

Не виждам нищо странни, нищо неприлично, че има инструкции към членовете на БСП как да се държат при публични изказвания. Това заяви председателят на Народното събрание Михаил Миков в коментар пред bTV относно разпространените вчера инструкции с МВР сводка от пресцентъра на БСП.

Част от инструкциите са депутатите да твърдят, че протестиращите не са надхвърляли 1600 души, а на студентите е плащано – например на тези от НАТФИЗ са давани до 700 лева от ГЕРБ. Рано сутринта днес на своята Facebook страница „Ранобудните студенти” споделиха, че обвиненията към тях стават все по-абсурдни.

Миков: Популизмът е щиреща се платформа у нас

Парламентът гласува според популизма, който е ширеща се платформа у нас. Това каза пред БТВ председателят на Народното събрание Михаил ...

Според спуснатите опорни точки от пресцентъра на социалистите, което никой от тях не отрича, те трябва да твърдят, че „съседи с изненада разпознали и „студента“ с пукнатата вежда, за когото дори не предполагали, че е студент (което не означава, че не е такъв). Същият, май, не бил много добре с главата.” Става въпрос за студента Александър Попов, студент по английска филология в Софийския университет.

„Ранобудните студенти” обаче опровергаха това твърдение, като обясниха, че младежът е с тях от самото начало. Той беше начело на шествието вчера, което тръгна от Ректората към Народното събрание точно в 12:00 часа на обяд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика