Напускащият ГЕРБ е получил поне 200 хил. лева, за да го направи, казва Яне Янев

21718
Напускащият ГЕРБ е получил поне 200 хил. лева, за да го направи, казва Яне Янев
Снимка: БГНЕС

За първия народен представител, който напуска парламентарна група, подкупът е най-голям. Това заяви председателят на РЗС Яне Янев в студиото на „Лице в лице” на bTV.

На този му е наброено между 200 и 500 хил. лева, каза Янев, визирайки напускащият ГЕРБ Георги Марков. По мое време за такова председателство, за такава корупция и за Закона за политическите партии, който позволява партийната субсидия да следва напускащия парламентарната група, се даваха по 20 хил. лева месечно, твърди лидерът на РЗС. Той определи като смешни изказванията на Марков, че хем има "дружинни ръководители и фидосовщината" в ГЕРБ, хем е в добри отношения с Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Яне вкарва Волен в психиатрия?

От партията на Яне Янев възнамеряват да сезират прокуратурата за предприемане на действия по реда на чл. 157 от Закона за здравето и На...

Кой го познава този анонимник, това нищожество – той е хвърлен в листите, за да може да се сложи край на парламентаризма, подчерта Яне Янев. Сега с неговия глас управлението може да се закрепи без "Атака". Лично аз, а и Волен Сидеров, сезирахме прокуратурата и Парламентарната комисия за борба с корупцията – да се види дали плащат данъци върху тази вървяща с тях субсидия, да се проследи схемата. Резултатът е нулев, каза лидерът на РЗС.

Яне Янев добави, че неговата партия ще обсъди възможността бившия италиански премиер Силвио Берлускони да застане начело на листата на партията за изборите за европейски парламент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика