Напуснал или изгонен е Христо Бисеров?

51738
Напуснал или изгонен е Христо Бисеров?
Снимка: БГНЕС

Напускането на Христо Бисеров, което беше обявено вчера със съобщение от пресцентъра на ДПС, предизвика огромно недоумение и множество коментари. Основният въпрос е защо и поради какви причини Бисеров напуска Народното събрание и ДПС.

„Христо Бисеров може би е направил страхотен гаф – политически или личен, някаква постъпка, която наистина е вбесила ръководството на ДПС и Ахмед Доган. Или има някой тежък политически проблем, който касае управлението на страната”, коментира в предаването „Здравей, България” на Нова телевизия журналистката Валерия Велева.

Христо Бисеров напуска ДПС и Народното събрание

Заместник-председателят на Народното събрание и депутат на ДПС Христо Бисеров е напуснал партията и ще напусне и парламента, предаде БТ...

„Подаването на оставката в неделя вечерта със знанието само на Ахмед Доган и Лютви Местан, показва, че се е случило нещо”, заяви журналистката.

Тя коментира и това, че от ДПС не е изтекла никаква информация за внезапната оставка на Бисеров. Според Велева причината е, че информацията за това какво се случва е "затворена" межда 2-3 души.

„Това показва, че нещата са твърде нелицеприятни и затворени в много тесен кръг”, коментира Валерия Велева.

Кратък коментар направи и бившият вътрешен министър Румен Петков. Той заяви, че оттеглянето на Бисеров е сигнална лампичка за БСП и управляващата коалиция.

Бисеров: Друго правителство в рамките на това НС е възможно

Според депутата от ДПС и заместник-председател на парламента Христо Бисеров, е възможно да има и друго правителство в рамките на това Н...

„Работил съм с него и смятам, че той не е импровизатор, за да стигне лесно до това решение да излезе от политиката. Няма видимо напрежение в управляващото мнозинство и е много важно какви са мотивите за решението му… Това е изненадващ ход в тежка за обществото ситуация. Няма как този ход да не повлияе”, прогнозира Петков. Бившият вътрешен министър добави, че не е говорил с Бисеров след обявата на оставката.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика