Двама влюбени с един билет!

27086
Двама влюбени с един билет!
Театър „Българска армия” в помощ на мъжете за Свети Валентин

И тази година Театър „Българска армия” се предлага в помощ на кавалерите за "Свети Валентин". Единственото условие да се възползвате е да сте привидно влюбени и влизате двама с един билет.

Датите са 14, 15 и 16 февруари. Възможните заглавия: „Завещанието на целомъдрения женкар”, „Последни поръчки” или Шекспировите „Много шум за нищо” или „Както ви харесва”.

Една целувка пред витрината на касата и сте вътре на половин цена.

Всяка година, влюбените по света изпращат над 1 милиард поздравителни картички и над 7 милиарда балони и бонбониери във формата на сърца. Това е много шоколад! От една страна празникът е сладък и романтичен, но от друга доста калоричен.

Така е още от самото начало - XIV век, когато датират първите асоциации на Свети Валентин с романтичната любов.

Главоболието започва от привидно безобидното вярване, че 14 февруари е денят, в който птиците се ухажват. Прекрасно, но в човешката романтика стрелата на Купидон е запратена точно в ахилесовата пета на господата - неизменният ПОДАРЪК!

Осем столетия тази дума предизвиква студена пот и тръпки дори и у най-закалените мъжаги. Стига се до там, че проблемът с откриването на най-оригиналния, най-романтичния и най-подходящия израз на любовното чувство принуждава едно от водещите британски издателства през 1797 да публикува "Помощник на младия мъж за писане на валентинки".

През 40-те години на XIX век на помощ идват фабричните валентинки. В края на XX век диамантената индустрия се притичва в подкрепа на силния пол. Електронният XXI век, също прави всичко по силите си, но 14 февруари и тази година изправя милиарди мъже по света пред непосилния въпрос „Какво да й подаря?”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com