Нов скандал между Реформаторите и ГЕРБ - този път във Варна

5200
Нов скандал между Реформаторите и ГЕРБ - този път във Варна

През 2007 година кандидат-кметът на Реформаторския блок за Варна Чавдар Трифонов е получил условна тримесечна присъда за шофиране в пияно състояние - 0,7 промила при проба с дрегер и 1,6 промила при кръвна проба. Това стана ясно, след като и самият кандидат-кмет потвърди изтекла в медиите информация.

Трифонов излезе и си призна, след като информацията излезе на бял свят, заявявайки, че е сбъркал тогава, но не е дал рушвет и всичко да се размине. Кандидатът на Реформаторите обвини за това председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Всичко се случва, защото не дадох някой лев на медиите на Пеевски да няма компромати, убеден е Трифонов. Той каза и, че вече е уведомил Радан Кънев за случилото се.

Даниел Вълчев е "За!" образователен ценз при правото на глас

„Ако искаш да получиш от обществото, трябва и ти нещо да дадеш”. Така бившият министър на образованието Даниел Вълчев комен...

Нямам нищо общо и когато нямаш аргументи, почваш да търсиш оправдание в други, отговори Цветан Цветанов пред Нова телевизия.

Бих се подложил на кръвна проба за всякакви забранени субстанции, като започнем с този, на когото не сме виждали очите цяла кампания – Иван Портних, заяви Трифонов.

В полемиката, въпреки обещанието си да не се намесва в предизборната кампания, се намеси и премиерът Бойко Борисов – чрез Facebook. Той иронизира и заяви, че ще смъмри Цветанов, защото още през 2007 година бил подтикнал Трифонов да кара пиян, тъй като е прозрял още тогава, че ще е конкуренция на ГЕРБ за кметското място във Варна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com