Оправдават се с мен, вместо да си дадат оставките, заяви Борисов

13156
Оправдават се с мен, вместо да си дадат оставките, заяви Борисов
Снимка: БГНЕС

Вместо да кажат колко са некадърни, главният секретар да си замине, да си подадат оставките, всеки ден се оправдават с мен. Това каза пред журналисти в Брюксел лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, коментирайки инцидента в Лясковец и твърденията за близки връзки с един от двамата служители на ОД МВР Велико Търново.

"Не само, че не могат да управляват, не само, че нямат никакво достойнство, никакъв морал… Виждате, че всеки ден се оправдават с мен или с когото и да било. Вместо да се смирят, да си подадат оставката... Загинали хора, ранени хора, те се опитват пак да шмекеруват по някакъв безобразен начин. Някой си, преди 15 години, бил при мен, и сега имал отношение... По тази логика, всички служители на МВР са служили при мен, така че винаги може един полицай да каже: „Той е бил и при Борисов”, посочи експремиерът.

Лясковец се използва за политическо противопоставяне, смята Сотир Цацаров

Много бързо избягахме от реалните проблеми и отидохме на терена на политическото противопоставяне. Това заяви главният прокурор Сотир...

"Вместо да кажат колко са некадърни, че не могат да се справят с тази работа, че за една нощ слязоха 4 генералски звезди на този главен секретар, който доказа, че не може да управлява, вместо да си подаде оставката и да си замине, сега се налага да говорим по тази тема. Но това не ми е интересно. Бог да го прости момчето и дано са по-малко ранени сегашните барети. Ако може някой да попречи на една операция на Специализирания отряд за борба с тероризма, при всичките му неясноти... Аз не бих се наел и да коментирам, защото те крият и много от информацията", каза Бойко Борисов.

Според лидера на ГЕРБ „Атака”, ДПС и БСП, и двамата депутати от България без цензура” работят заедно в посока да опорочат изборите. Борисов заяви, че е много нагло поведението на българския парламент, да не изберат председател на ЦИК от най-голямата партия - "щом и „Галъп” дава, че ГЕРБ водят на БСП, знаете колко ги водим вече", коментира той. Тройната коалиция, подпомагана от „България без цензура” с нейните депутати, вече е много видно, независимо от опитите да излъжат хората за пореден път, че работят заедно, каза Борисов.

Въпреки лъжите, че ще запазят българското Черноморие отново са си пуснали сделката за Карадере. Особено съм притеснен за новите 3.9 млрд., нови 4 млрд. кредитни заеми, които вчера разбрах, че правителството си е гласувало, добави Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика