Последни издихания: Дилов-син можело да съди Бареков, Росен Петров няма

20047
Последни издихания: Дилов-син можело да съди Бареков, Росен Петров няма

България без Бареков (БББ) – така шеговито започна разговорът с Любен Дилов-син и Росен Петров относно намерението им да съдят бившия си лидер и коалиционен партьнор  Николай Бареков.

Надявам се да прекратим темата, но е абсурдно да се твърди, както го прави г-н Бареков, че всички депутати на Българския демократичен център, които не са с Николай Бареков, са купени от Христо Ковачки, заяви Дилов-син. „България без цензура” си имаше сериозни проблеми, всички други в коалицията чакахме търпеливо да ги реши, но това не стана и не можехме да чакаме вечно, добави той. Престани, започва да става лично – ще помисля дали да те съдя за обида, каза Любен Дилов-син.

Бареков и Станишев в ЕП - "Аху-иху и после тихо"

Лидерът на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков и бившият председател на БСП Сергей Станишев са в дъното на класация за най-ак...

Какво общо има Българският демократичен център с мините в Бобов дол – това даде като пример за „възможност за съд” Любен Дилов-син от приказките на Бареков по адрес на бившите му партньори. Малоумие е да се мисли, че сме се продали, включи и Петров Дилов-син.

На въпрос дали Дилов-син и Петров не се е възползвал от „ракетата-носител” Бареков и от финансирането му, лидерът на „Гергьовден” отрече партията му и той да са вземали пари от Николай Бареков. Попитан и как бедни хора даряват масово пари на „България без цензура”, Росен Петров отговори, че имало закъснения с даренията. И на нас ни отговаряха, че кампанията се финансира с дарения, каза и Любен Дилов-син.

Влизам в интернет и виждам какво казва Николай – 500 хил. гласували за нас, ние сме ги излъгали, деца мои, как можахте. Извинявам се много, Николай не ми е баща. Николай се предлагаше дълго и упорито на ГЕРБ. Гласуваме за съдебната реформа, Бареков каза: „Продажници”. Защо – 96% от българите я искат? На кого съм се продал, Радан Кънев ли, на когото Бареков предлагаше коалиция, възмути се Петров. Но добави, че няма да завежда дело срещу Бареков. Когато влязох в ББЦ, процентът ни на доверие се вдигна с 2,6 на сто, каза още неосъщественият вътрешен министър.

Попитан кое е най-нереалистичното обещание на Бареков и коалицията му, Дилов-син защити обещанието, че годишно трябва да се отварят по 100 хил. работни места в следващите осем години, защото иначе „ще изчезнем икономически”. И добави, че БДЦ ще внася закон за лобизма.

Коалицията на Бареков без Бареков решава на форум бъдещето си

Пет партии в състава на ПГ на БДЦ - движение "Гергьовден", Земеделски народен съюз, ЛИДЕР, Български демократичен съюз-радикали и Съюз ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика