Пропагандата "Доган и Пеевски са Левски и Ботев" продължава - защитник е Митьо Гестапото

16788
Пропагандата "Доган и Пеевски са Левски и Ботев" продължава - защитник е Митьо Гестапото
Снимка: БГНЕС

Беше изненадващо. Това заяви проф. Димитър Иванов, който беше инициатор почетният председател на ДПС Ахмед Доган да получи награда за принос към българската държавност. Това стана факт на Десетата научна сесия по проблеми на лидерството на тема: „Качества на личността и лидерски практики”, организирана от Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда към УНИБИТ, Института за изследване на населението и човека към БАН и Националния военноисторически музей.

Димитър Иванов е по-известен с прякора си Митьо Гестапото. Прякорът му идва от времето, когато е началник на Шести отдел („Корупция и контрол на структурите на МВР и БКП”) в Шесто управление („Борба с идеологическата диверсия”) на Държавна сигурност (ДС). От 1991 до 1996 г. Иванов е вицепрезидент на "Мултигруп". Сега Иванов преподава дисциплината „Духовенство и лидерство” в Университета по библиотекознание и информационни технологии (УБИТ).

Пеевски: Забраната за влизане в Турция показва, че Доган и ДПС защитават българските интереси

Ако е налице забрана за пътуване до Турция, това показва, че позицията на Ахмед Доган е била правилна и е постигнала целта си - защита ...

Необичайно е, но е знак какво ще прави Турция оттук насетне в Черноморския регион. Вероятно се прави проверка какво ще направи България – дали ще застане „зад своите граждани Доган и Пеевски”, каза Митьо Гестапото пред bTV. Според него Анкара се е скарала и с Русия, и със САЩ и това определя действията ѝ.

Какво значи проруски агент? Или си агент на някого, или не си. Ахмед Доган е изявен български политик, коментира бившият началник на Шести отдел в Шесто управление „Борба с идеологическата диверсия” на ДС. Очевидно Турция морално стои зад новия политически проект на Лютви Местан – ДОСТ. Иванов напомни, че ДОСТ значи „приятел” на турски. Това е предизвикателство към българщината, подчерта Димитър Иванов. Сега обвиняват Доган и Пеевски – те ще излязат най-големите защитници на българските интереси, защото колкото е по-силен натискът върху тях, толкова по-силен ще е откатът. Делян Пеевски е преекспониран – всичко, от което сме недоволни и подтиснати, го свързваме с името на Пеевски, коментира Митьо Гестапото.

Доган от 25 години е прозрачен и видим, продължи със защитата Иванов. Тук му беше припомнено, че той дори не дойде да си вземе лично вчерашната награда.

Много директно Ердоган показа на българските турци кои са любимците му в България. Ердоган се меси във вътрешните работи на България и го прави на избори в страната ни, коментира лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Георги Кадиев се съгласи с Каракачанов, но смята, че Турция губи от това, защото Анкара разцепва турската етническа общност в България.

Доган и Пеевски имат забрана да влизат в Турция

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът Делян Пеевски имат забрана за влизане в Турция. Новината съобщи днес турският всек...

Напълно съм съгласен с този ход на Ердоган, изненадващо обяви Велизар Енчев. Той припомни, че още преди месеци вестник „Хюриет” е излязал с разследващ материал как има контрабанда на цигари към Турция и Арабския свят от страна на „Булгартабак”. Делян Пеевски държи касичката на ДПС – има ли нещо, което да не е купил. Турция трябва да разпита Пеевски за контрабанда на цигари на турска територия, може би дори на територията на „Ислямска държава”, категоричен беше Енчев. Не е възможно това да е причината, не се съгласи Димитър Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика