Пълна мобилизация за митингите в София и Пловдив

27596
Пълна мобилизация за митингите в София и Пловдив
Снимка: БГНЕС

Днешните големи митинги - на БСП в София и на ГЕРБ в Пловдив, предизвикаха тотална мобилизация на електорат и от двете страни.

След като в четвъртък, 14 ноември, стана ясно, че БСП-София отправя указания към районните структури да съберат 5 хил. души, днес се оказа, че ДПС е организирал влакова композиция от 14 вагона със свои симпатизанти, които да подкрепят шествието в София. Още преди два дни от пресцентъра на БСП в София потвърдиха за Actualno.com, че митингът е "национално шествие".

Кадиев: Пропиляхме шанса си. Студентите: Няма значение кой управлява, а да върши работа

Най-много ме е яд, че ние, БСП, отнехме възможността на хората да се порадват от падането на ГЕРБ от власт. Това заяви червеният депута...

Влакът с хора на ДПС е потеглил в 3:10 часа през нощта от гарата в Бургас и се очаква да пристигне в 11:00 часа в София, пише Агенция "Фокус". Той е организиран само за членове и симпатизанти на ДПС. Други пътници не са били допуснати. Митингът в подкрепа на правителството е насрочен за 11:30 - 12:00 часа в София и тръгва от "Орлов мост" към сградата на Президентството.

Стана и ясно, че от Благоевград са тръгнали автобуси както за София, така и за Пловдив. Репортер на Actualno видя, че автобусите с политическите симпатизанти на БСП са ескортирани от полицейски автомобили по пътя им към София. Става въпрос за два автобуса.

В Пловдив ГЕРБ се заканиха да съберат 20-25 хил. души. Вече е ясно, че от Бургас за Пловдив отиват около 1000 симпатизанти на ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика