Ревизоро: Нито парите ще влязат в бюджета, нито ще се пресече контрабандата

6635
Ревизоро: Нито парите ще влязат в бюджета, нито ще се пресече контрабандата
Снимка: БГНЕС

Кой каквото му е на сърце може да внесе у нас. Важното за митничарите е не да правят нещо, а да не правят нищо. Те обаче са редовите изпълнители, категоричен бе депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро.

Контрабандни цигари влизат в страната, въпреки че в София заседават шефове, управляващи и прочие началници, каза още той в ефира на БТВ.

Ревизоро: Сблъсъкът за правомощията на прокурор №1 е очакван

Емил Димитров – Ревизоро, депутат от Патриотичния фронт и член на Правната комисия в парламента, коментира в студиото на “...

В София се заседава, на границата се случва всичко т.е. "заседавайте си, не ни пречите". Винаги само най-ниската брънка бива залавяна, посочи депутатът.

"При 20 камиона в една смяна вие знаете, че някой е спечелил 20 милиона. И вие ще се изправите ли срещу тези 20 милиона, като знаете, че ги закрилят от най-високо ниво - ако го направите, вашето бъдеще в системата и на всички ваши роднини в Свиленград е обречено", заключи Емил Димитров.

На този етап столът на Ваньо Танов не се клати, но премиерът му дава срок до Нова година, дотогава ще си го дундурка. За премиера той си е добър. Танов пожарникарски сега се опитва да прави движения - виждате, че нямаше никаква реакция за контрабандата, която бе заловена.

Танев едва ли ще събере 1,5 млрд. лева от митниците, коментира Димитров по повод искането на премиера за събирането на тази сума.

Ревизоро: Борисов управлява ръчно митниците

Приходи от митниците има, но искаме да са по-добри. Засега митниците са на „ръчно управление” – премиерът Бойко Борис...

Нито парите ще влязат в бюджета, нито ще се пресече контрабандата, скептичен бе Емил Димитров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com