Росен Петров: Нека ме мачкат, аз съм жилав

74961
Росен Петров: Нека ме мачкат, аз съм жилав
Снимка: БГНЕС

Избрах да отида в политиката, защото ми писна. Писна ми 25 години нищо да не се случва и само да се говорят празни приказки. Време е за действие.

Това заяви новият член на "България без цензура" Росен Петров в ефира на "Предаването на Карбовски".

Росен Петров като Петър Волгин

Последният спектакъл с "Нека говорят" и Росен Петров, който турската медийна империя на Делян Пеевски, Цветан Василев и Ахмед Доган ни ...

"Знам, че политиката е мръсна работа и ще ме оцапат, но нека ме мачкат, аз съм жилав", добави той.

Росен Петров заяви, че в момента обикаля из цялата страна и единственото, което иска да постигне с влизането си в политиката, е да помогне на забравените от властта хора, които живеят с по 200 лв. на месец и никой не го е грижа за тях.

Бил съм близък с Бойко Борисов, но ако съм на определена позиция и имам доказателства, няма да се поколебая да го арестувам. Само че няма да го направя както беше при ареста на Николай Цонев, а ще бъде съвсем културно.

Росен Петров заяви, че напълно подкрепя предложенията на "България без цензура" за връщането на казармата. Тя трябва да е три месеца за всички и една година за малограмотното население, за да го научи на ред и дисциплина.

Георги Лозанов: Най-рискованите зависимости са политическите

Ако един журналист се превърне в политик, той престава по самата си същност да бъде журналист. Двете роли са конфликтни помежду си. Не ...

Нямах друг избор, освен да направя нещо такова. Не искам да избягам от България. Двамата ми дядовци са загинали на фронта, така че аз няма да избягам, категоричен беше Росен Петров.

"Не съм бил заплатен много високо, докато водех предаването си, продуцентите са тези, които взимат парите, аз бях просто водещ. Сега ще живея от спестяванията си, нямам други доходи", потвърди той.

Миналата неделя водещият на "Нека говорят" обяви, че се оттегля от предаването си, за да стане част от "България без цензура". Това той стори в телевизионен ефир, а постъпката му предизвика остра обществена полемика за журналистическата етика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика