РЗС атакува Станишев: Няма да си еврокомисар, ЕП ще получи документи как Моника точи ДФЗ

35421
РЗС атакува Станишев: Няма да си еврокомисар, ЕП ще получи документи как Моника точи ДФЗ
Снимка: БГНЕС

България я грози нов провал при номинацията на еврокомисар. Така страната ни може да се окаже единствената членка на ЕС, която ще бъде два пъти с номиниран и отхвърлен еврокомисар. Това предупреждава в свое официално съобщение партията на Яне Янев - "Ред, законност и справедливост".

От РЗС твърдят, че на 17 юли, по време на заседанието на Министерския съвет, Пламен Орешарски ще номинира Станишев за еврокомисар. Затова Орешарски не подава още оставка, убедени са Яне Янев и компания.

Кадиев: Посочен от Станишев председател на БСП няма да донесе промяна

Ако Станишев се опита да си инсталира следващия председател, това означава, че промяната няма да е истинска. Сега ще се появят куп ак...

РЗС разполага с достоверна информация от високопоставени източници в Брюксел, че Станишев ще бъде бламиран и ще се окаже в същата ситуация, като бившия външен министър Румяна Желева. Така както Желева беше уличена в зависимост заради нечистия бизнес на мъжа си, сега ще се появят на показ корупционните схеми на Моника Станишева, сигурни са от РЗС.

Източникът на партията на Яне Янев от ЕК твърди, че не става въпрос само за прословутите лобистки договори с Хохегер, а и за други измами, свързани с пране на пари и източване на европейски средства, се казва в официалното съобщение. Част от документите, които се очаква скоро да получат депутати в Европейския парламент, са свързани със злоупотреби в особено големи размери, касаещи дейността на Държавен фонд "Земеделие" ДФЗ и Разплащателна агенция. Те доказват, че крайният ковчежник по схемите за източване на ДФЗ е Моника Станишева.

Не мога да си представя, че човек, който лъже, ще стане еврокомисар. Естествено, че визирам Сергей Станишев. Това заяви известният журналист Сашо Диков пред радио K2.

Не може цял месец да лъжеш, че няма да ходиш в Брюксел и в последния момент да се отметнеш от казаното, и да претендираш, за каквото и да било. След тая лъжа би трябвало да го разпънат и да го изхвърлят още днес Станишев, ако има нормални хора със съвест и достойнство в тази партия, добави Диков.

„Червен” конгрес на 27 юли и избор на нов лидер на БСП предложи Станишев

Лидерът на БСП Сергей Станишев предложи на 27 юли да се проведе конгрес на левицата, на който да бъде обсъдена кандидатура за нов предс...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com