Седем-осем души напускат ГЕРБ и идват при мен, казва Бареков, но без имена

16514
Седем-осем души напускат ГЕРБ и идват при мен, казва Бареков, но без имена
Снимка: БГНЕС

Цяла група депутати напускат ГЕРБ и се присъединяват към "България без цензура". Седем-осем души, които са отвратени от политиката на Борисов и Цветанов се отделят от парламентарната група на ГЕРБ на 26 май, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

Ще ги изтеглим от парламента и така те ще оставят БСП и ДПС да лежат на кворума на Атака. Това ще дискредитира напълно управляващите пред европейските ни партньори и наесен се надяваме да спечелим напълно предстоящите избори, обясни лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Бареков атакува Сашо Диков и Кулезич, Бойко им бил ментор

"Двете най-големи телевизии в България - bTV и Нова обслужват олигархията в лицето на Прокопиев, Плевнелиев и Борисов. Вчера партия "Бъ...

Той призовава избирателите, разочаровани от ГЕРБ, да не се притесняват да гласуват за ББЦ. "Ние ще проведем операция "Чисти ръце", която ще разкрие напълно Борисов и Цветанов и те ще бъдат извадени от политиката. С това, което остане от ГЕРБ, ще можем да направим правителство", допълни лидерът на ББЦ.

Той подчерта, че партията му гарантира светкавичното изпълнение на операция "Чисти ръце"."Тя ще започне от мен, за да са спокойни хората. След това ще бъдат проверени парите и имотите на Росен Плевнелиев, Сергей Станишев, Бойко Борисов и Цветан Цветанов, защото те са хората с най-голяма власт в момента". Бареков смята, че още този парламент трябва да приеме този закон, за да стане ясно дали това Народно събрание е създадено тенденциозно и за преследване на политически противници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика