Сидеров: ДПС е антиконституционна партия

17148
Сидеров: ДПС е антиконституционна партия
Снимка: БГНЕС

ДПС е антиконституционна партия. Това каза председателят на „Атака” Волен Сидеров пред журналисти в парламента, предаде „Фокус”.

От "Атака" от 2005 г. обясняваме, че ДПС е антиконституционна партия. „Затова бяхме наричани ксенофоби и какво ли не. Сега виждам и гербери, които започват да повтарят нашата теза, само че преди това те гласуваха против връщането на български имена по общинските съвети. Гласуваха декларация, в която искахме да се отчете геноцидът на българите по време на османското робство, ходихме на конгресите на Ердоган. Този, по чийто път ще върви Хафъзов. Не мога да разбера възмущението на ГЕРБ, не е ли лицемерие това? Нашето е принципно, последователно”, каза Сидеров.

Борисов призова Цветанов да даде доказателства за Сарафов, присмя се и на Сидеров

Ако Цветанов има някаква информация, някакви документи за престъпление на Борислав Сарафов (бел. ред – заместникът на главния про...

„Това, че ДПС е в българския парламент, трябва да си дадат сметка българските избиратели, които допускат ДПС да е фактор. И най-вече, тези, които удрят по вота на националистите, включително, правейки се на патриотични партии, и които режат от вота ни и по тази причина не сме трета сила, а четвърта. Нека си направят изводи тези, които цепят българския националистически вот и се канят пак да го цепят на следващите избори. За радост на Давутоглу и подобни фундаменталисти, това се постига”, заяви Сидеров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика