Сидеров: НАТО е пуснало специална химическа атака от фекалии на плажа в Лозенец

10758
Сидеров: НАТО е пуснало специална химическа атака от фекалии на плажа в Лозенец
Снимка: БГНЕС

Научихме, че НАТО, тъй като сега се провеждат американски учения, е пуснало специална химическа атака... някаква химическа атака е направило на плажа в Лозенец и той беше затворен през седмицата.... Пуснали са някакви специални фекалии може би. Това заяво лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров в предаването си по ТВ Алфа относно затварянето на плажа в Лозенец заради установени отклонения по изследваните микробиологични показатели над допустимите стойност.

В основата на конспиративната му теория е това, че в Лозенец се е пуснало "химическото оръжие" заради "някакви руси туристи и за да ги изгонят, явно натовците са пуснали тази химическа атака", пишат от "Господари на ефира".

Сидеров иска Плевнелиев да оттегли референдума, бил маловажен

Волен Сидеров призова президента Росен Плевнелиев да оттегли предложението си за референдум, както и въпросите в него, защото те са нес...

"Според медиите фекални води са заразили с ешерехия ...ешехерия коли (бел.ред правилното изписване е Ешерихия коли, лат. Escherichia coli), бактерия, която предизвиква болести - стомашни и всякакви други. Целият залив, плажът на любимия на много софиянци плаж Лозенец", възмущава се той.

"Този плаж беше затворен през седмицата. Представяте ли си? Аз досега не си спомням плаж да е бил затварян. Оказа се, че той бил силно заразен с бактерии, с мръсотии, фекалии там текат и така нататък", казва Сидеров. "Сега, аз след като знам каква строга програма и колко милиони, поне на хартия, отидоха за пречиствателни станции, не мога другояче да тълкувам тази новина, освен че НАТО са пуснали някакви специални фекалии може би. Те си носят със себе си при ученията цистерни с фекалии и са ги пуснали нарочно, за да отровят плажа. Иначе не мога да повярвам, че там, по Южно Черноморие, където кметовете са изцяло от ГЕРБ, ще допуснат такова нещо. Абсурд. Не може да бъде. Те навсякъде се хвалят, че имало пречиствателни станции. Освен да ги няма тези пречиствателни станции и да ни лъжат. Кмет на ГЕРБ и лъжа - това е несъвместимо", коментира лидерът на "Атака".

Миналата година Офицерският плаж във Варна беше затворен заради ешерихия коли и чревни ентерококи, припомнят обаче от Offnews.bg.

Вчера концесионерът на плажа Лозенец Павлин Калайджиев се оплака, че двадесетократно са намалели приходите в Лозенец. Той заяви, че от 15 години върти бизнес и за пръв път имало публично показване на резултатите от пробите. От думите на Калайджиев излезе, че показването на проблема е политическа поръчка – навсякъде по Черно море било така, като 20 общини по Черноморието нямало въобще пречиствателни станции.

Съдът намали обезщетенията, които Сидеров трябва да плати на Борисов

Софийският апелативен съд /САС/ намали размера на обезщетенията, които лидерът на "Атака" Волен Сидеров беше осъден да заплати на преми...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com