Сидеров отново се сдърпа с протестиращи

35869
Сидеров отново се сдърпа с протестиращи

Пореден скандал с участието на лидера на „Атака” Волен Сидеров стана факт днес в Народното събрание.

Сидеров влезе в конфликт с заместник-председателя на „Синьо единство” Гергана Николова, която се появи в парламента заедно с протестиращи срещу правителството граждани.

Сидеров: ГЕРБ имат двойнствено поведение

Според Волен Сидеров ГЕРБ имат двойнствено поведение, заяви в ефира на Нова ТВ. Така лидерът на ''Атака'' коментира действията на ГЕРБ,...

Словесните пререкания започнаха след като Николова даде на Сидеров вестник „Протест”. Тя уточни, че идеята да дойдат в парламента е да видят как функционира той, пише Агенция "Фокус". Сидеров попита Николова дали ще приеме негова статия във вестника. „Имаше време, когато вие се борехте срещу комунисти на власт, в момента вие ги подкрепяте”, посочи Николова. След това член на редакционния екип каза, че ако Сидеров предложи статия, те ще се съберат и ще обсъдят дали тя има място в изданието.  

На въпрос от депутати от „Атака” как Николова е влязла в сградата на Народното събрание и дали някой депутат от ГЕРБ е съдействал за това, тя заяви: „Проблем ли е, че сме в българския парламент? Представлявам себе си. Никой нищо не ми е платил – нито за протестите, нито за влизане”. „Не одобрявам ходенето в парламента с пистолет, не одобрявам ходенето като Гестапо по площада. Г-н Сидеров, вие се държите като всичко друго, но не и адекватно. Казвате, че сте бил изплашен и затова ходите в пистолет?”, каза Николова.

„Когато някой крещи обидни думи, той не е протестиращ, а хулиганстващ тип”, заяви Волен Сидеров. И в момента вътрешният министър работи за вас, оставя ви да правите всякакви вандалщини в центъра на София”, заяви Сидеров. На това Николова отговори, че нито един боклук не е останал след протестите в столицата. „Ние сме мирно протестиращи, но вие не сте мирно управляващи”, подчерта тя.

Искаме това правителство да си тръгне, защото сътвори твърде много пакости – заемите, които бяха взети, мораториумът беше поредната глупост. Законно ли е в Народното събрание да приемате незаконни решения?”, коментира тя.

Сидеров иска правителството да отзове Кристалина Георгиева

Правителството да предложи отзоваване на еврокомисаря Кристалина Георгиева, предложи лидерът на „Атака” Волен Сидеров, пред...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика