Сидеров: Прокуратурата върши незаконосъобразни действия

2932
Сидеров: Прокуратурата върши незаконосъобразни действия
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура върши незаконосъобразни действия. Това каза пред журналисти лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров, след като Апелативен съд – София потвърди решението на Софийски градски съд за налагане на мярка за неотклонение „парична гаранция” на него и зам.-председателят на партията Десислав Чуколов, предаде "Фокус".

"САС ясно и категорично каза, че нашето задържане е било незаконосъобразно", посочи Сидеров. Според него всички трябва да си направят изводите какво означава това, ако срещу народни представители, политици, се провеждат действия с незаконосъобразни средства.

Сидеров и Чуколов остават под гаранция

Софийският апелативен съд потвърди паричната гаранция за Волен Сидеров и Десислав Чуколов, предаде БГНЕС. В края на миналата седмица ...

Сидеров заяви, че няма да прави квалификации. По думите му сега много ясно се вижда, че това, което прокуратурата е вършила, е имало друг подтекст. На въпрос какво прави според него прокуратурата, той отговори: "Върши незаконосъобразни действия".

Според него това се дължи на факта, че той е опозиция. "От години водя политика, която е против нашата колониална ситуация, от Американското посолство се бяха заканили да ме унищожат преди няколко години", обясни Сидеров и добави, че в правосъдната система понякога се изпълняват поръчки.

Попитан дали отново ще ходи в НАТФИЗ, той заяви, че това е обществена сграда и не знае защо се внушава на хората, че влизането в нея е нещо нередно. "Начинът, по който съм го направил, тепърва предстои да се изясни в съда", заяви той и призова журналистите да не бързат с присъдите, защото който съди - ще го съдят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика