Сидеров увеличава списъка с хора, които ще съди

4892
Сидеров увеличава списъка с хора, които ще съди
Снимка: БГНЕС

Списъкът на съдени от лидера на "Атака" Волен Сидеров за клевета и уронване на престижа се увеличава всеки ден. Днес, 14 октомври, там попадна и вътрешният министър Румяна Бъчварова. Освен нея, Сидеров ще съди още главния прокурор Сотир Цацаров, главния секретар на МВР Георги Костов, градския прокурор Христо Динев и говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Според съобщение от пресцентъра на "Атака", Бъчварова не се появила на среща с Волен Сидеров, като била излъгала, че отива на посещение в Грузия. Ето и дословно пасаж от съобщението на националистите:

Сидеров и Чуколов ще съдят Цацаров

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов ще съдят главния прокурор Сотир Цацаров, главния секретар на ...

"Целта на срещата, която инициира Сидеров беше да внесе жалба срещу четирима полицаи, които обиждаха, заплашваха и удряха лидера на АТАКА вечерта на 09.10.2015г. Двама от служителите на СДВР бяха установени – зам. директор на СДВР - Антон Златанов и полицай Борисов. На останалите двама имената не са известни, но Сидеров приложи към жалбата си снимки на униформените, които се държаха арогантно и недопустимо за органи на реда. Лидерът на АТАКА настоява в жалбата си до Бъчварова да наложи наказания на посочените от него служители и да ги освободи от заеманите от тях длъжности. На срещата, от която Бъчварова се скри тя трябваше да обясни защо излъга публично, че Сидеров е ударил полицай и имаше възможност да му се извини за клеветата срещу него".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика