Симеонов: ПФ няма да направи компромис с Орхан Исмаилов

19715
Симеонов: ПФ няма да направи компромис с Орхан Исмаилов
Снимка: БГНЕС

Патриотичният фронт няма да направи компромис с назначенията на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната и на областния управител на София Веселин Пенев. Това каза съпредседателят на ПФ Валери Симеонов, предаде Фокус.

По думите му до края на тази седмица коалицията ще вземе решение дали да оттегли подкрепата си от правителството.

Орхан Исмаилов: Патриотичният фронт да представи доказателства

Патриотичният фронт да представи доказателства на твърденията си, че зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов работи за чуждите служ...

Симеонов определи спорните назначения като провокация срещу патриотичното обединение, тъй като според него кариерата на Орхан Исмаилов е озадачаваща и се дължи на протекцията на ДПС.

„Замислете се за професионалния път на Орхан Исмаилов - един лейтенант завършва военното училище във Велико Търново, след което работи около година и е назначен за председател на Комисията за достъп до информацията. Да не говорим за задължението на всеки, завършил военно училище да работи в системата на отбраната поне 10 години“, изтъкна Симеонов.

Съпредседателят на ПФ „НФСБ и ВМРО“ коментира и напускането на Велизар Енчев от парламентарната група на ПФ като заяви, че причините за него са задкулисни. „От поведението на Велизар Енчев ще се разбере кой е новият му работодател. Аз лично съм бил негов работодател в продължение на 8 години и трябва да ви кажа, че той е много изпълнителен човек, каквото сме му казвали винаги го в правил. Пожелавам му успех и с новите работодатели“, допълни Валери Симеонов.

Според него недоволството срещу назначението на Слави Бинев като председател на парламентарната комисия по култура и медии е неоснователно, тъй като той е човек, който е добре приет в културните среди и може да бъде полезен.

В. Симеонов: Орхан Исмаилов има задача да разбие разузнаването

Орхан Исмаилов е политически продукт на ДПС. Неговата задача е да получи достъп до базата данни на разузнаването ни. Това заяви съпредс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика