Слави Трифонов няма амбиции да става политик

6950
Слави Трифонов няма амбиции да става политик
Снимка: БГНЕС

Тези 700 хил. подписи са съдби и мечти - това са едни български граждани, разочаровани безкрайно много от всичко, това което се случва. Ето новините са само с престъпления и само смърт и то убийства. Коя е тази държавата, в която новините първите шест новини са свързани с престъпления. Така започна част от интервюто на Слави Трифонов пред bTV.

Трифонов изрази мнение, че това е държава, в която беззаконието властва: „Тези хора искат промяна, наистина искат това да спре, да приключи.“ Според него директорите на областните дирекции на полицията трябва да се избират от хората.

В Холандия има 130 депутати на 17 млн. и ходят на работа с колелета и просто си представих как Цецка Цачева отива на работа с колело и ми хареса като идея. Желанието ми не е политическа амбиция, не е да спечеля нещо, зад гърба ми стои истината, допълни още Трифонов и поясни, че го прави от морални съображения.

Той беше категоричен, че не е подправял подписи.

Слави Трифонов внесе над 670 000 подписа за провеждане на референдум

Телевизионният водещ Слави Трифонов внесе 673 481 подписа за свикване на национален референдум в парламента. Той и сценаристите на шоут...

Българският народ, търпи, търпи, но накрая избухва, предупреди Трифонов. Не вярвам в морала на българските управляващи, защото те нямат такъв, смята още той. рифонов заяви и че няма намерения да става политик.

В коментар за назначаването на Меглена Кунева за министър на образованието Трифонов каза: „Кунева – отвращава ме, както отвращава всички нормални хора.“

На напомнянето, че тя е била презентирана в шоуто му преди време Трифонов заяви, че не е такъв човек, който да се укорява за нещо, което се е случило.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика