Съседи искат да изгонят Ана Баракова от ведомственото й жилище

35955
Съседи искат да изгонят Ана Баракова от ведомственото й жилище
Снимка: БГНЕС

Съседи на независимия депутат Ана Баракова настояват тя да напусне ведомственото си жилище. Молба за това ще бъде внесена до председателя на парламента още утре.

Според живеещи в блока на избраната от ББЦ народната представителка тя нарушава обществения ред, тъй като от апартамента ѝ денонощно се чували крясъци и скандали, информира Нова телевизия. 

Преференцията "Баракова" дразни Николай Бареков

Не съм се виждал с Бойко Борисов, откакто бяхме заедно с представители на други партии на Консултативния съвет при президента Росен Пле...

Валентина Константинова се обърна във Фейсбук за съдействие към хора с подобни проблеми. Тя и съпругът ѝ имат две малки деца и казват, че силният шум от дома на Баракова е денонощен. Валентина и други съседи разказват, че Баракова живее с майка си и мъж в жилището.

 Че от домът на Баракова се чуват денонощни скандали потвърдиха и другите съседи, подписали се под искането до парламента. Част от тях обясняват, че от дума на депутата се чуват писъци, крясъци и шумове. Освен това се чува силна музика.

Самата Баракова отхвърли всички обвинения на съседите си. Тя обясни, че майка ѝ често отсяда при нея, но мъж в дома ѝ няма. Заради недоволството народният представител обмисля да се изнесе на квартира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика