Кристално ясно е, че И. Ф. е Искра Фидосова, казва Кирил Добрев

92273
Кристално ясно е, че И. Ф. е Искра Фидосова, казва Кирил Добрев

Работата на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) е пример затова докъде е стигнала България по времето на управлението на ГЕРБ. Това заяви Кирил добрев, председател на Временна анкетна комисия за проучване на обстоятелствата по оповестените факти и данни за нарушения, извършени в КПУКИ.

Според Добрев е кристално ясно, че зад инициалите И. Ф. се крие Искра Фидосова. Той даде и доказателство за думите си – проверка на регистрите за регистрация в парламента са показали, че само за Филип Златанов, скандалният председател на КПУКИ, е ходил при Фидосова над 100 пъти. „Има депутати, които дори не са виждали толкова пъти фасадата на партийната си сграда”, каза Добрев в ефира на bTV.

Отложиха обсъждането и гласуването за Филип Златанов

Народното събрание реши да отложи за утре, 10 октомври, гласуването, с което трябва да се реши дали председателят на Комисията за предо...

Председателят на Временната анкетна комисия, занимаваща се с КПУКИ, заяви, че начинът на работа на Златанов – как се е обаждал за „съвет” непрекъснато на едни хора, а е пренебрегвал други, демонстрира ясно докъде сме стигнали.

Днес оставката на Филип Златанов трябваше да бъде обсъдена и гласувана от Народното събрание. Депутатите обаче решиха, че той трябва да присъства в пленарна зала и затова отложиха всичко за утре, 10 октомври. Самият Златанов подаде оставка на 26 септември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика