Човек на Кунева: Ние искахме още по-големи промени в Конституцията

3268
Човек на Кунева: Ние искахме още по-големи промени в Конституцията

Въздържахме се, тъй като не подкрепяме предложението на АБВ. Така депутатът Настимир Ананиев, който е част от хората на Меглена Кунева, каза пред bTV как са гласували по текста за съотношението в прокурорската квота. При това гласуване 11 депутати се въздържаха

За нас е важно сега какво ще реши ДСБ като политическа партия. На първо място поставяме единството на Реформаторския блок, но разбира се управлението на държавата и стбаилността също е важна, посочи Ананиев. На три пъти ни погребваха, но ние ставахме по-силни - сигурен съм, че ще намерим път към консолидация, добави той.

Даниел Вълчев: Това е безобразие, не оттегляме подкрепата си от правителството

Това е една най-обикновена хакерска атака, Движение „България на гражданите“ /ДБГ/ не оттегля подкрепата си към правителс...

Мисля, че актът на г-н Кънев беше акт на политическа отговорност, посочи Ананиев. Той припомни, че партия Движение България на гражданите (ДБГ) "трудно положила последния подпис, защото искала по-широки проблеми". Припомняме, че 180-тия подпис от "историческото споразумение" беше положен от Димитър Делчев от ДБГ.

Според Ананиев вчера (10 декември) е имало три атаки срещу ДГБ - изпратен фалшив имейл, че ДГБ излиза от управлението, изпратен мейл директно сякаш от Меглена Кунева и сваляне на сайта на ДГБ, за да не може да има бързо опровержение. Надявам се скоро да е ясно кой го е направил - възможно е и да е "приятелски огън".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика