Калоян Паргов: Ще съберем спомените на българите във виртуален музей

20706
Калоян Паргов: Ще съберем спомените на българите във виртуален музей

"Ще съберем спомените на българите във виртуален музей". Това беше новината, с която председателят на столичната организация на БСП Калоян Паргов изненада гостите и симпатизантите на тържеството по случай 70 години от Деветосептемврийския преврат.

"Градската партийна организация ще реализира тази инициатива по случай кръглата годишнина, обясни Калоян Паргов. - Ще създадем виртуален музей, в който всеки ще може да разкаже спомените си от тази дата и последвалото развитие на България. Ще бъде нещо като интернет библиотека на спомените на хората. Всеки ще може да сподели там и добро, и лошо от впечатленията си за времето след 9-и септември".

БСП-София празнува 9-и септември с фенери на мира и надежда за обединение на българите

Софийската градска организация на БСП празнува 9-и септември с фенери на мира и надежда за обединение на българите. Тържеството на Брат...

Калоян Паргов беше домакин, организатор и водещ на тържеството на Братската могила в столичната Борисова градина по повод 70 години от 9-и септември. "Страна, която живее само с части от минало и това я разделя, няма бъдеще, каза лидерът на столичната организация на БСП. - Модерната политика ни учи, че няма минало, което да е само добро или само лошо. 70 години са достатъчно дълъг период, след който трябва да отделим постиженията на социализма, с които едни се гордеят, от онези, заради които други хора страдат. Нека да помним миналото, да го изучаваме, да го знаем, да се ровим в истината, за да търсим корените на добрите и полезни неща".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика