Каракачанов: ДПС прави политическа провокация

4142
Каракачанов: ДПС прави политическа провокация
Снимка: БГНЕС

Поредна, целенасочена, политическа провокация с нарушаване на закона за изборите с употреба на турски език, заяви по БТВ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в коментар на началото на кампанията на ДПС, където изпълнение на турски език на възрожденската песен "Кой уши байрака" беляза откриването на предизборната кампания.

"Това беше една политическа провокация. ДПС не го прави за първи път. Ние нормална държава ли сме, когато човек от политическа партия казва, че няма да спазва закона".

"Патриотичният фронт" поиска да не приемаме квотите за бежанците

Категорично против се обяви „Патриотичният фронт“ срещу готвещото се квотно разпределение на бежанците и имигрантите в Евро...

Предлагам публично дебатче с Местан да видим кой как разбира нещата и кой познава историята, категоричен беше Каракачанов.

ДПС излязоха от властта и провокациите им имат една основна цел - да сплотят електората, на етническа основа, така лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, обясни случая с използването на мелодията от песента за Райна Княгиня в предизборна проява на движението. Според него това е причината от ДПС непрекъснато да говорят за идващ нов възродителен порцес.

"Губят гласове в районите с турско население и се увличава резултатът им там където има циганско и вотът е купен", обяви Каракачанов.

По думите му лидерите на ДПС не спират да ходят до Турция. "Последно преди няколко седмици ходиха до Реджеп Ердоган в Анкара. Той е един човек, който ислямизира Турция и който откровено заявява, че иска да върне влиянието Османската империя, той направи и войната в Сирия. ДПС много сближиха отношенията с Турция".

От ПФ отдавна били посочили какво не харесват в антикорупционния закон, но без отзвук

На нас ни омръзна да си говорим и да не се слушаме. По този начин съпредседателят на Патриотичния фронт (ПФ) Красимир Каракачанов комен...

Относно решението на СЕМ за даване на лиценз на БНР за програма на турски език за радио "Кърджали", Каракачанов заяви: "Георги Лозанов трябва да се страхува от това, което прави, а не от нашите депутати".

СЕМ се оказа адвокат на Янкулов и на измислената му програма на Радио "Кърджали". То ще излъчва в Кърджалийска и в Смолянска област, където живеят българи християни и българи мюсюлмани. Това обслужва ДПС и политиката на Турция за сепариране, обясни лидерът на ВМРО.

По думите му в панорамната схема едно от предаванията е обсъждане на въпроси по религиозна тема.

 

ПФ остава зад правителството, строго ще следи за битовата престъпност

Патриотичният фронт продължава да подкрепя правителството. Това беше съобщено на пресконференция в Народното събрание от съпредседатели...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика