Шокови вълни в БСП - общинският съвет на партията в Монтана даде оставка

19710
Шокови вълни в БСП - общинският съвет на партията в Монтана даде оставка
Снимка: БГНЕС

Трусовете в БСП не затихват - общинският съвет на партията в град Монтана подаде колективна оставка, след като Националният съвет на партията сне политическото си доверие от председателя на структурата Емил Константинов и тримата му заместници заради подкрепата им за АБВ, предаде БНР.

Решението за оставката е взето на заседание и е подкрепено от 24-ма от 27-те членове, обяви секретарят на местната структура Ивета Георгиева.

„Това решение на ръководството на БСП възражда най-мракобесните времена в историята на нашата партия и за пореден път показва, че ръководството на БСП начело със Сергей Станишев води политика на разцепление и ликвидиране на цели партийни структури”, аргументира общото решени Георгиева.

„Сергей Станишев и Изпълнителното бюро са готови да унищожат БСП само и само за да задържат партийната власт и удължат живота на компрометирания елит и олигархичните кръгове в България", каза Ивета Георгиева.

Именно от Монтана бяха дадени сигнали срещу Станишев още преди събирането на структурите на БСП за заседание в Пловдив. Тогава Константинов не беше допуснат на събранието.

Калфин: БСП управлява като ГЕРБ и НДСВ

Евродепутатът от ПЕС Ивайло Калфин предупреди БСП, че всички управляващи, разпределяли финансови средства на принципа на симпатии и ант...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика